Den před udílením cen Grammy, vydalo Warner Brothers studio oznámení, že hudba od Prince bude ještě dnes k dispozici na všech streamovacích službách včetně Apple Music, Spotify, Google Play Music a dalších.



Bohužel se už nepodařilo vyjednat s vydavatelstvím exkluzivní podmínky pro jednu službu Apple Music nebo Spotify, jako tomu bylo v minulosti. Studio se rozhodlo vydat hudbu všude zároveň, aby dala nová kolekce o sobě více vědět. Generální ředitel společnosti Cameron Strang prozradil, že si je Warner Brothers plně vědom neuvěřitelného dědictví a proto s ním chtějí podle toho i zacházet. Všichni ve firmě jsou nadšení z toho, že mohou přinést princovu hudbu k fanouškům prostřednictvím streamovacích služeb po celém světě. Hudba byla vytvořena, než Princ zemřel.

Prince je označen ještě za pozoruhodnějšího interpreta, i když můžeme připomenout dříve např. vydané speciální kolekce na Apple Music od AC/DC nebo The Beatles. Navíc Apple může streamovat přes Beats 1 radio celou noc hudbu od Prince celou 24 hodin, jako poctu ve dne úmrtí interpreta.

Zdroj: 9to5mac.com