Očekává se, že letošní iPhone bude mít spostu radikálních změn, a proto jeho cena bude vyšší než 1 000 dolarů, což je zhruba 25 000 Kč, podle společnosti Fast, která se odvolává na zdroj znající plány společnoti Apple.



Úniky naznačují, že iPhone 8 by měl mít OLED displej, který je však dražší než obyčejný LCD dispej. Dále by měl mít iPhone větší úložiště a disponovat bezdrátovým nabíjením. Nyní se cena iPhonu 7 Plus s 256 GB úložištěm pohybuje okolo 31 390 Kč, a právě tuto cenovku by měl mít základní model iPhonu 8.

Zdá se, že úniky ohledně displeje přes celou přední stranu jsou pravdivé, protože Touch ID by se mělo podle daného zdroje nacházet pod displejem. Dále by měla být z iPhonu odstraněna všechna fyzická tlačítka. A měl by mít mnohem lepší kapacitu baterie než dosud.

Společnost Fast také tvrdí, že společnost Apple pracuje na 3D snímání, ale neposkytla podrobnosti o tom, jak bude funkce využita. Velké změny by měly nastat, díky desátému výročí od představení prvního iPhonu. Čím více se blíží září, tím více bude úníků o novém iPhonu 8, avšak na odhalení iPhonu 8 si musíme počkat.

Zdroj: macrumors.com