Různé úniky a dohady naznačují, že Apple přijde tento rok opravdu s výjimečným iPhonem. Vzniká tak mnoho konceptů jak by měl iPhone 8 vypadat. Některé koncepty se vrací k designu, který známe z iPhonu 4 a iPhonu 4s, jiné zachovávají stávající design.



První koncept byl vytvořen Thadeu Brandão a získal hodně pozornosti. iPhone má displej od kraje ke kraji, duální fotoaparát, skleněná záda a hliníkový rámeček. Tlačítko Home je zabudováno přímo do displeje.

U iPhonu 8 bychom se podle renderu dočkali „Touch Baru“ v dolní části displeje.

Další koncept vytvořila dvojice Veniamin Geskin a Ran Avni. Ti vytvořili návrh iPhonu který bude mít pouze vrchní rámeček. A jejich iPhone 8 by disponoval bezdrátovým nabíjením podobně jako je tomu u Apple Watch.

Další koncept pochází od magazínu iDropNews, který představuje ultratenké zařízení, které má OLED displej přes celou přední stranu.

Imran Taylor vytvořil koncept iPhonu 8, který bude mít keramické tělo, zakřivený 5,8″ OLED displej. Disponuje také bezdrátovým nabíjením přes Smart Connector. Narozdíl od všech ostatních zanechává jak horní tak spodní rámeček.

Další koncept je od Handy Abovergleich, který představuje více zaoblené hrany iPhonu 8 i skleněná záda. Koncept iPhonu 8 disponuje podporou pro Apple Pencil a má i USB-C konektor.

Poslední koncept pochází od designéra Moe Slaha, ten má zajímavý pohled na to, jak by mohly některé aplikace potenciálně fungovat na zařízení, které má displej od okraje k okraji.

Zdroj: macrumors.com