Více než rok pozorujeme pomocí dronů jak probíhá stavba Apple Campus 2, ale informace o interiéru zatím unikaly. Ale podle agentury Reuters je výstavba skoro ukonce a to platí i pro interiéry. Celé stěhování společnosti Apple by mělo proběhnout na jaře.



Apple Campus 2 je propracovaný do všech detailů podobně jako iPhone, ke kterému je přirovnáván. A podle stavební firmy spousta rozměrů právě vychází z produktů společnosti Apple. Například tlačítka u výtahů připomínají tlačítka Home na iPhonu. Jablečná firma je dokonce přísnější než stavební normy, které jsou dané zákonem. V komplexu je také použito speciální dřevo, ke kterému je vypracovaný 30stránkový manuál.

Celá budova je pokryta sklem a zároveň se muselo zajistit, aby se ve skleněných tabulích nic neodráželo jako jsou kabely, trubky apod. Stropní panely jsou z velkých kusů leštěného betonu, kdy po výrobě tyto panely zkontroloval tým z Applu a po usazení v budově byly opět zkontrolovány. Avšak toto pečlivé kontrolování odsunuje dokončení staby stále na pozdější datum. Steve Jobs prohlásil, že Apple Campus 2 bude dokončený v roce 2015. Ale je nutné podotknout, že ne za všechny zpoždění může společnost Apple.

Zdroj: 9to5mac.com