Včera společnost Apple uvedla na trh červený iPhone, přesně PRODUCT(RED) iPhone. Koupí takového produktu přispíváte na charitu a pomocným programům v boji proti AIDS v Africe. Je nutné upozornit, že se vždy jedná o limitovanou edici a dnes vybereme ty nejlepší a nejhorší z historie tohoto programu, kterého je Apple součástí už 11 let.



 

Nejlepší červené produkty

1) PRODUCT(RED) Mac Pro

Tento produkt se dá označit za sběratelský kus. Společnost Apple jej představila v listopadu roku 2013 a prodával se za 977 dolarů, což odpovídá 25 000 Kč. Pochází od dvojice nelepších přátel, Jonyho Iva a Marca Newsona.

2) iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition

Tento iPod nano vznikl ve spolupráci Steva Jobse a Bona, zpěváka z U2. Protože se jednalo o první takový výrobek, tak Steve Jobs nebyl nadšený, protože tato kategorie měla nést označení (APPLE)RED. To znamenalo, že název jablečné firmy by byl zatlačen do pozadí. Nakonec byl iPod nano představen v programu (PRODUCT)RED.

3) (PRODUCT)RED Special Edition iPhone 7 a 7 Plus

Společnost Apple včera představila nový červený iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Jeho objednávka bude možná od pátku 16:01. Někteří uřivatelé by však byli radši kdyby iPhone nebyl s bílou přední částí, ale s černou. Ale i tak budete mít výjimečný iPhone, který nebude mít každý.

4) PRODUCT(RED) iPod shuffle

Červený iPod shuffle patří k těm nejroztomilejším produktům v této charitativní akci společnosti Apple. Jedná se o iPod shuffle 4. generace.

Nejhorší červený produkt

PRODUCT(RED) Smart Battery Case for iPhone

Tento produkt řeší nedostatečnou výdrž baterie iPhonu, avšak jeho vzhled je otřesný. Udělá vám z krásného designového iPhonu naprosto ošklivý produkt s hrbem. Právě červená barva na tento kryt přiláká ještě více nechtěné pozornosti.

Zdroj: cultofmac.com