Všeobecně se očekává, že společnost Apple představí nový iPhone s OLED displejem od kraje ke kraji a iPhone nebude mít tlačítko Home. Na druhou stranu jsou zde jisté zvěsti, že iPhone bude mít zakřivený displej, ale od těch se nyní upouští a přibývá těch, které tvrdí, že iPhone bude mít plochý displej.



Zprávy se většinou odkazují na smartphone LG G6, který má poměr stran 18:9, a také na uniklé obrázky Samsung Galaxy S8 ukazují smartphone bez fyzického tlačítka. Podle KGI bude mít nový iPhone pouze zaoblené hrany displeje, které známe od iPhonu 6 a iPhonu 6 Plus v roce 2014. I když The Wall Street Journal nedávno napsal, že iPhone 8 bude mít zakřivený displej, tak se poté ozvala spousta analytiků, kteří tento vývoj nepředpokládají.

Původní předpoklady byly, že iPhone 8 bude mít zakřivené hrany displeje jako Samsung Galaxy S7, ale všechny zdroje nakonec ustoupily od tohoto konceptu. Stále se však počítá s displejem přes celou přední část a také integrovaným Touch ID či jinou biometrickou technologií.

Zdroj: macrumors.com