Apple Watch jsou pro různé lidi, fungují jako hodinky, tracker pro cvičení, ovládání hudby, podcastů a aplikací. Někdy se stačí podívat pouze na čas během 3 vteřin otočení ruky, ale ne vždy je tato funkce „Wake on Wrist“ přínosnou.



Majitelé Apple Watch dobře znají i případy, kdy neustálé rozsvěcování hodinek je otravnou součástí je mín na ruce. Jeden příklad za všechny stačí řídit automobil, otáčet volantem popř. řadit u manualní převodovce a okamžitě máte na ruce neřízenou diskotéku. Apple pro tyto případy přidal do systému watchOS 3.2 nový režim Theatre (Divadlo). Řežim zakáže funkci probouzení hodinek při každém otočení zápěstí, stejně jako budou zakázaná veškerá zvuková upozornění vč. oznámení. Hodinky budou reagovat pouze na hmatovou odezvu dotykem na displej, okamžitě se rozsvítí Apple Watch a vy můžete vesele plně využívat.

Řežim Divadlo naleznete v Control Centeru (přejedete prstem nahoru po ciferníku). Pro tento režim musíte mít aktuální verzi systému watchOS 3.2, kterou stáhnete přes svůj iPhone v aplikaci Watch > Obecné > Aktualizace systému.

Zdroj: iphonehacks.com