Slova jako „Google“, nebo „Android“ jsou pro uživatele iPhone mnohdy až nadávkou. I když nejste fanoušek společnosti Google, tak nemůžete popřít, že tato společnost má spoustu užitečného softwaru pro každou platformu.



Dnes si představíme TOP 5  aplikací od Googlu, které by si měl i fanoušek Applu stáhnout.

5. Chrome

Safari, jako výchozí prohlížeč na Vašem telefonu je super. Má krásné rozhraní, solidní rychlost a výkon a skoro žádnou funkci nenaleznete na konkurenčních prohlížečích.  Google Chrome má nicméně obrovskou knihovnu rozšíření a co je důležitější, synchronizaci mezi zařízeními bez ohledu na platformu.

4. Gmail

Apple Mail má sice hezké a čisté prostředí, zato mu ale chybí spousta důležitých funkcí. Navíc si můžete být jistí, že Gmail má skoro každý, protože se vytváří automaticky s Google účtem.

3. Mapy Google

Když Apple uvolnil Apple Maps s iOS 6, byly Mapy velmi kritizovány za nedostatky detailů, zkreslený obraz a nepřesné směry mapování. Mapy Google poskytují stále další funkce, které nejsou na Apple Maps.

2. Google Photos

Sada editačních nástrojů umožňuje uživatelům provádět základní funkce pro úpravu fotografií a videa. Google Photos Vám také poskytuje neomezené cloudové úložiště.

1. Google Translate

Google překladač je skvělá aplikace, kterou můžete okamžitě přeložit text, řeč, obrázek, místo a dokonce i živé konverzace z jednoho jazyka do druhého. Ať už jste cestovatel a nebo student, Google překladač je skutečně úžasná aplikace.