Aplikace Signal pro šifrované zasílání zpráv vydala aktualizaci v2.19 pozdě v pátek po 48-hodinovém zpoždění od původního plánu, kvůli problému v App Store, který firma Apple již vyřešila.



Aktualizace obsahuje řadu nových funkcí a vylepšení, včetně podpory plného zobrazení UI pro iPhone X. Po aktualizaci se v aplikaci již nezobrazuje odkaz „Načíst dřívější zprávy“ ve vláknu chatu, ale další zprávy se nyní automaticky zobrazují po procházení v horní části konverzace. Jako další vylepšení bylo do mobilní aplikace Signal přidáno nové zjednodušené rozhraní, jehož cílem je usnadnit a urychlit odesílání fotografií, souborů a GIF.

Například náhledy příloh se nyní zobrazují přímo na panelu zpráv místo na samostatné obrazovce. Dále byl rozšířen seznam podporovaných jazyků. Kromě výše uvedených změn Open Whisper Systems upravil kód rozvržení, aby zlepšil výkon a flexibilitu, takže podle vývojářů aplikace běží mnohem rychleji. Dále je v aktualizaci odstraněna řada chyb, které se v minulosti v aplikaci objevily.

Zdroj: macrumors.com