Podpůrná aplikace, která předstírá, že patří společnosti MyEtherWallet.com, byla ze služby App Store odstraněna, ale před tím, než se jí podařilo zabrat 3. místo v nejstahovanějších aplikacích v kategorii Finance a obchod. Informovat AppleIndiseder.



Vývojářský tým stojící za skutečnou peněženkou MyEtherWallet informoval o podvodné aplikaci už včera. Tvůrce falešené aplikace byl vývojář s názvem „Nam Le“, osoba měla na svém kontě další 3 aplikace, ale žádná už nebyla spojená s kryptoměnou.

Aplikace stála 4,99$ a byla v App Storu déle než týden. Vývojář sliboval, že umožní lidem vytvářet nebo importovat do seznam klíčových hesel. Je to celkem riskantní návrh od neznámého vývojáře, který by teoreticky shromažďoval data. Aplikace má v App Storu přes 3000 stažení.

Falešný software se navíc snažil zpeněžit bezplatnou open source platformu, normálně bývá taková aplikace uzamčená.

Pokud zvažujete nákup Bitcoinů:

Začít obchodovat můžete snadno prostřenictvím peněženky Coinbase, kde si zakoupíte měnu bitcoin, třeba jen za 500,- Kč. Není pravdou, že si musíte koupit jeden celý bitcoin. Navíc přes tento odkaz získáte zdarma 10$.

AppleNovinky.cz jsou součástí bitcoinové komunity. Více se můžete dočíst v našem článku. Veškeré prostředky z podpory investujeme zpět do našeho magazínu a nezůstanou nikomu v kapse. Zároveň vždy zveřejníme věnovanou částkou, poděkováním a jaká bude další cesta věnované částky do peněženky magazínu.

BTC adresa magazínu AppleNovinky.cz1JmavnAsEbeJLRYHdB8t1dZNQCykQHNEQ8