V App Store máme na výběr ze spousty her a různých aplikací. Některé jsou dokonce velmi užitečné a některé si stáhneme proto, abychom si ukrátili dlouhou chvíli nebo prostě jenom tak pro pobavení. Jednou z her, která se v App Store objevila je „Send Me to Heaven“.



Na rozdíl od jiných her, cílem je házet telefon tak vysoko, jak jen můžete, a pak ho chytit. Je k dispozici pro zařízení Android, ale ne v App Store. Apple rozhodl, že hra   „nevhodně povzbuzuje chování uživatele, které by mohlo vést k poškození zařízení“. Vývojář aplikace Petr Švarovský uvedl, že byl zákazem zklamán. Hra „Send Me to Heaven“ způsobila zbytečné rozbití telefonu bezohledných uživatelů zařízení Android, kteří nechali negativní recenze v Obchodě Google Play, kde byla hra dostupná od 28. dubna.

V žebříčcích hry „Send Me to Heaven“ se uvádí, že se některým hráčům podařilo dostat své telefony až do výšky 40 metrů (131 stop). Švarovský trochu zkoumal, jak bylo dosaženo tohoto impozantního skóre, a objevil, že někteří hráči používají praky. Rozhodně hru nedoporučujeme hrát, pokud tedy nemáte doma zbytečných pár tisíc na nový telefon.