Čtenář webu 9to5Mac Philipp sdílel nové fotky o výstavbě nového Apple Store na adrese Kärntner Straße ve Vídni v Rakousku. Podrobnosti o Apple Store, prvního v Rakousku, se původně objevily v loňském srpnu.



Tehdy bylo odhaleno, že Apple dokončuje plány na převzetí prostoru dříve obsazeného módním obchodem Espirit. Dnešní fotografie odhalují novou fasádu budovy, která byla předtím pokryta dočasnou fólií během výstavby. Zdá se, že Apple úplně nahradil předchozí vitrínu budovy. Nová fasáda obnovuje původní vzhled budovy a zachovává čistý design. Architektura připomíná Apple Store poblíž Kolína nad Rýnem v Německu.

Na dnešních fotografiích jsou také vidět dekorativní stromy na jedné straně budovy, které nejsou nijak odlišné od těch, které jsou vysázené u jiných Apple Store. Mnoho jich bylo v roce 2017 rekonstruováno a přesunuto do větších a jasnějších prostorů. Právě dnes Apple znovu otevřel Apple Store v The Gardens Mall na Floridě. Minulý měsíc byly Apple Store v Burlingame, CA a Melbourne v Austrálii znovu otevřeny po rekonstrukci a byl dokončen působivý nový Apple Store v Brooklynu v NY. Také první Apple Store v Koreji se otevře 30. prosince.

Zdroj: 9to5mac.com