Již druhý rok po sobě Apple zahájil Apple Watch Activity Challenge k oslavě nového roku. Počínaje 28. prosinci bude nová aktivita vyzývat k vylepšení způsobilosti tím, že požádá uživatele, aby v lednu 2018 dokončili své kruhy aktivit (pohyb, cvičení a stání) po dobu sedmi po sobě jdoucích dnů.



Majitelé Apple Watch mohou získat v aplikaci Aktivita speciální nálepku iMessage (zobrazenou níže) a medaili o úspěchu. Návrh odměn je stejný jako výzva pro rok 2017 s aktualizovaným číslem pro rok 2018.

Aplikace Apple Watch načítá nová data o aktivitách ze vzdáleného serveru. Majitelé Apple Watch budou upozorněni na novou výzvu na konci prosince. Dokončení kroužků po dobu sedmi po sobě jdoucích dnů v lednu jsou vcelku v souladu s nově vznikajícím novoročním řešením o zdravějšího života a aktivnějšího životního stylu.

Aktivita Challenge je exkluzivně časově omezené ocenění, které můžete získat pouze jednou předtím, než zmizí. Pro tuto výzvu je teoretickým posledním datem, kdy začnete pracovat na medaile, 25.ledna, protože potřebujete sedm po sobě jdoucích dnů vyplnění všech 3 kroužky, abyste se kvalifikovali.

Zdroj: 9to5mac.com