Každý rok to spousta z nás má podobně, čas se krátí a my pořád nemáme čas pro samou práci na to, abychom sehnali dárky na Vánoce. A nakonec to dopadne tak, že na poslední chvíli váháme, co by naše nejbližší nejvíc potěšilo. Jsou-li milovníci Apple, máme pro vás pár nápadů pro inspiraci na letošní Vánoce.



Jako první tu máme Smart Plug. To potěší jistě nadšence chytrých technologií. Díky této moderní zásuvce můžete mít svoji elektřinu pod kontrolou. Smart Plug je kompatibilní s HomeKit. Jako další tu máme Belkin Boost Up podložku pro bezdrátové nabíjení vašich zařízení. Nezapomeňte, že tato podložka je kompatibilní pouze s nejnovějšími zařízeními. Pracuje tedy s iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Zakoupit ji můžete za 1 719 Kč.

Jelikož je důležité myslet i na zdraví, nesmíme zapomenout taky na Apple Watch Series 3. K dispozici jsou ve dvou variantách: s řemínkem na zápěstí s obvodem 130-200mm a 140-210mm, takže si můžete vybrat, který vašemu nejbližšímu nejvíce padne. K dispozici je za 9 790 Kč nebo druhá varianta za 10 690 Kč. Pokud vaši blízcí rádi poslouchají na svém zařízení muziku vhodným dárkem by pro ně byly AirPods bezdrátové sluchátka. A nakonec nesmíme zapomenout ani na rukavice na dotykovou obrazovku, které jsou v tuto roční dobu myslím velmi vítaným pomocníkem.