Apple dnes vydal šestou beta verzi iOS 11.2 vývojářům několik dní poté, co vyšla pátá beta verze iOS 11.2, měsíc poté, co vyšla první hlavní aktualizace iOS 11.1 a dva týdny po vydání aktualizace iOS 11.1.2.



Registrovaní vývojáři ji mohou stahovat z vývojového centra společnosti Apple nebo přes bezdrátové připojení po načtení příslušného konfiguračního profilu vývojáře. Již 6. beta verze naznačuje, že se brzy dočkáme oficiálního vydání iOS 11.2. iOS 11.2 uvede Apple Pay Cash, novou službu peer-to-peer společnosti Apple. Tato služba funguje prostřednictvím aplikace Zprávy a je navržena tak, aby umožnila rychlé převody peněz.

Je k dispozici ve službě Zprávy jako specializovaná aplikace iMessage. Ve službě Control Center se na všech zařízeních budou objevovat dvě nová informační vyskakovací okna – vypínání Wi-Fi a Bluetooth. Dále je zde podpora pro rychlejší nabíjení 7,5 W pro zařízení iPhone X, iPhone 8 a iPhone 8 Plus. To bude k dispozici při použití bezdrátových nabíječek jiných výrobců, které podporují nabíjení 7,5 W nebo více.

Zdroj: macrumors.com