Společnost Belkin dočasně zastavila prodej svého ochranného skla InvisiGlass Ultra pro iPhone X po četných stížnostech na kvalitu. Ochranné sklo stojí 40$ a bylo do dnešního dne k dispozici i na oficiální stránkách společnosti Apple vč. ČR, mimochodem teď už tento produkt na webu nenajdete.



Belkin bude stažen ze všech regálů Apple prodejen na celém světě. Konkrétní problém s tímto sklem od Belkinu byla jeho křehkost, kterou stačilo narušit obyčejné poklepání v místech pro reproduktor, stežují si zahraniční uživatelé.

Společnost Belkin bude i nadále vyvíjet tento produkt, aby napravila tuto vadu, a získala tak opět důvěru od zákazníků. Nové sklo InvisiGlass Ultra pro iPhone X bude dostupné v prvních dvou měsících roku 2018. Společnost Belkin neupřesnila, zda budou mít zákazníci nárok na vrácení peněz, ale doufejme, že těmto požadavkům kladně nakloněna.

Původní InvisiGlass Ultra využívá sklo z iontově zesíleného skla o průměru 0,21 mm od výrobce displeje Corning pro iPhone. Společnost Belkin uvedla, že ochrana obrazovky zlepšil odolnost proti poškrábání zařízení iPhone X a to třikrát až pětkrát, to je o 25% zvýšení ochrany proti praskání a rozbití.

Spuštěný prodej InvisiGlass Ultra byl v říjnu 2017.

Zdroj: macrumors.com