Možná, že jste včera dostali alespoň jednu dárkovou kartu iTunes od přítele nebo člena rodiny. Vzhledem k tomu, že karta může být použita k nákupu aplikací, her, hudby, filmů, televizních pořadů, knih a dalších, může být obtížné rozhodnout, co si s nově získanými prostředky koupíte.



Jsme tady, abychom vás inspirovali, jak byste mohli tuto kartu použít. Kromě slevy v iTunes na vybrané 4K HDR filmové balíčky, Apple také zlevnil několik populárních Vánočních filmů.

Vánoční filmy ve slevě

 

Hry ve slevě

Aplikace ve slevě

Předplatné Apple Music

iTunes dárkové karty mohou být použity k placení předplatného pro Apple Music, které stojí 149 Kč za měsíc pro jednotlivce a 229 kč za měsíc pro rodiny až s 6 osobami. Apple Music poskytuje přístup na více než 40 milionů skladeb z katalogu iTunes přes iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, PC a Android.

Ostatní předplatné

iTunes dárkové karty mohou být použity k zaplacení mnoha předplatného jako například nákupy v aplikacích, ačkoli ceny mohou být v App Store vyšší. iTunes dárkovou kartu můžete využít například v:

– Netflix
– Hulu
– Spotify
– Tidal

iBooks a Magazine

 

Dárkové karty iTunes jsou také platné pro nákupy v obchodě iBooks v systémech iOS a Mac, což umožňuje příležitost k čtení během Vánoc.

– Ready Player One
– A Wrinkle in Time
– Annihilation
– Station Eleven
– It

Pro čtení časopisů mohou uživatelé iPhone a iPad stáhnout aplikaci Texture a přihlásit se k neomezenému přístupu k více než 200 nejpopulárnějším časopisům za 6,99 USD. Časopisy lze číst až na pět zařízení na jedno předplatné, s možností čtení v režimu offline. Některé z dostupných časopisů zahrnují People, Vogue, Rolling Stone, National Geographic, GQ, Sports Illustrated, Wired, Maxim, GQ, Bloomberg Businessweek, ESPN The Magazine a Weekly Entertainment.

Numbered Coloring Books

Nejnovější typ hry v App Store je očíslovaná kniha obrázků, ve které děti zbarvují obrázky podle číselné příručky. Mnoho aplikací má k dispozici nákupy v aplikaci, které umožňují odemknout další obrázky, odstranit vodoznaky nebo reklamy.

Zdroj: macrumors.com