Chen Ming, mladý designér videoher z Shenzenu v Číně, nedávno vzbudil závist fanoušků iPhone po celém světě poté, co si koupil 25 zbrusu nových telefonů iPhone X a naaranžoval je do tvaru srdce a svoji přítelkyni požádal o ruku.



Chen Ming předběžně objednal 25 iPhone X 3. listopadu, kdy se v Číně oficiálně objevil nejnovější telefon od Applu. Všechny naaranžoval do tvaru srdce na posteli kam položil lístky růží, se zásnubním prstenem uprostřed. Aby se ujistil, že jeho přítelkyně nemá žádné podezření, požádal své přátele, aby přítelkyni přivedli na určené místo.

Když nic netušící přítelkyně – pojmenovaná jen jako Lee – přišla a uviděla toto srdce z luxusních telefonů a svého přítele, který klečel a držel zásnubní prsten, byla z tohoto romantického gesta dojata a přijala jeho nabídku k sňatku. Pokud se divíte, proč se Chen Ming rozhodl pro iPhone X ze všech věcí, on a jeho přítelkyně jsou zřejmě velcí fanoušci mobilních her.

Setkali se před dvěma lety prostřednictvím hry, kterou vyvinul Chen. A proč právě 25? Toto číslo mělo údajně symbolizovat věk Lee. Takže co nakonec nevěsta s všemi telefony udělala? Ona i Chen se rozhodli, že 25 telefonů je pro jednoho člověka trochu moc, a tak je darovali přátelům, kteří pomohli toto romantické gesto uskutečnit.

Zdroj: odditycentral.com