Výrobce příslušenství pro Apple – Twelve South představil aktualizovanou verzi svého stojanu HiRise Mac nazvaného HiRise Pro. Stejně jako předchozí model, nabízí HiRise Pro nastavitelný výškový design (nastavit ho můžete až 4 patry) a zdvojnásobuje tak úložný prostor, díky kterému nebudete mít nepořádek na stole.



HiRise Pro také obsahuje vycpaný kožený vršek, takže můžete bezpečně umístit svůj iPhone na poličku během práce a nemusíte se bát, že se vám poškrábe. HiRise Pro je řešení, díky kterému méně namáháte krk a záda, když sedíte před iMac nebo jiným externím displejem po dlouhou dobu. Nastavitelná výška vám umožní umístit obrazovku iMac na rovnější úrovni očí, produkt bude pracovat s jakýmkoli externím displejem podporovaným iMac a Apple s šířkou základny 10 palců nebo méně.

Nová oboustranná přední deska je magnetická a obsahuje malé mříže, které zajišťují, že to, co umístíte dovnitř úložného prostoru, bude mít dostatečnou cirkulaci vzduchu. Po otevření se uvnitř oddílů nacházejí dvě lišty pro ukládání předmětů. Zájemci mohou zakoupit HiRise Pro od Twelve South za 149,95 dolarů. Starší verze je také stále ještě k dispozici ke koupi za 79,99 dolarů.

Zdroj: macrumors.com