Vytvořili jsme na pro naše čtenáře playlist s názvem „HomePod – AppleNovinky.cz“, který je dostupný na Apple Music a Spotify, věříme že dokáže naladit na lepší notu při čtení článků a relaxaci od všedních starostí. Poslechněte si písničky, které můžete znát např. z představení nových produktů a podkresů před začátkem každého eventu.



Celý playlist našeho magazínu si můžete stáhnout od offline režimu přímo v aplikaci, takže budete moci poslouchat skladby např. v letadle, nebo někde, kde zrovna nechcete čerpat mobilní data.

Aplikace Spotify je ke stažení zdarma v App Store pro iPhone, iPad a macOS, nebo Windows. Poslouchat hudbu můžete buď zdarma s občasným přehráním reklamy, nebo předplatným. Více o Spotify se dočtete zde.

Poslouchat na Spotify

Apple Music je nativní součástí v každém iPhonu, iPadu, iPodu Touch v aplikaci Hudba, takže nemusíte nic stahovat. Poslouchat můžete i prostřednictvím iTunes na počítačích Mac a Windows. Apple Music je zdarma pouze na první 3 měsíce, poté si už musíte zvolit platební tarif. Více o Apple Music se dočtete zde.

Poslouchat na Apple Music

 

Nyní si stačí jenom vybrat jaká aplikace vám více vyhovuje.

Apple Music a Spotify