Opět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



 

 

 

 

 

Stickers Against Friends

Pokud chcete pobavit své přátele třeba trochou černého humoru, rychle si stáhněte sadu Stickers Against Friends. Pomocí kombinování těchto samolepek lze docílit velmi vtipných, urážlivých nebo morbidních kombinací. Doporučujeme posílat pouze přátelům, kteří mají smysl pro humor a těm, kteří jsou 18+, protože se zde vyskytují i poněkud nevhodná slova.

Aplikaci dne můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

Chcek My Device

Koupili jste si zařízení z druhé ruky nebo se vám právě vrátilo ze servisu a vy chcete vědět, jaký je jeho aktuální stav a funkčnost? Stáhněte si aplikaci Check My Device. Udělá komplexní analýzu zařízení a oznámí vám, zda není něci v nepořádku.

Aplikaci s názvem Check My Device můžete stáhnout zadarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

Multiple Exposure

Kdo dneska nepoužívá filtry, jako kdyby neexistoval. Většina z nich je ale už natolik okoukaná, že nás aplikace pro úpravu fotek málokdy překvapí něčím novým. Aplikace Multiple Exposure je ale jiná. Přichází se zajímavou funkcí focení vícenásobné expozice. Výsledné fotky potom vypadají velmi dobře a praští do oka každého, kdo na ni na vašem Instagramu narazí.

Aplikaci dne s názvem Multiple Exporure můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

My Beat.

Zajímavá fitness aplikace, která vás bude motivovat k aktivitě. Pomocí dat z vašeho Zdraví bude sledovat vaši srdeční aktivitu a bude vám říkat, kolik času byste měli každý týden strávit v určité tepové frekvenci. Abyste naplnili cíle, budete se muset hýbat. Tímto způsobem by vás měla aplikace My Beat. dovést ke zdravějšímu životnímu stylu a dopřát vám doporučenou dávku pohybu každý týden.

Aplikaci dne s názvem My Beat můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

Cool Fonts Keyboard

Ukažte všem, jaký styl opravdu zastáváte. Díky Aplikaci Cool Fonts Keyboard budete moci používat speciální fonty kdekoliv a uvidí je i lidé, kteří neužívají aplikaci. Dále si s touto appkou budete moci vyhrát se samotným nastavením vzhledu klávesnice. Vybrat si budete moci třeba z hromady pozadí, které můžete mít za písmenky klávesnice.

Aplikaci dne s názvem Cool Foints Keyboard můžete stáhnout zdarma pomocí tohoto rychlého odkazu.

 

zdroj: bgr.com