Zatímco v Apple Park probíhá výstavba jak uvnitř tak i venku, stále více zaměstnanců Apple bude v několika příštích měsících pravděpodobně přecházet do nového sídla společnosti.



Společnost VentureBeat informuje, že Apple obdržel dočasné povolení k užívání pěti z 12 částí hlavní kruhové budovy v areálu koncem prosince. Zpráva dodává, že Apple je na nejlepší cestě, aby dostal dočasné povolení pro všechny ostatní části nejpozději do března. Povolení by měla urychlit proces přesunu přibližně 12 000 zaměstnanců, kterých nakonec bude pracovat v Apple Park, přičemž mnoho z nich bude pocházet z nedalekého kampusu Infinite Loop, který se nachází v Cupertinu v Kalifornii.

Společnost Apple již v minulém roce obdržela dočasné povolení k užívání některých částí Apple Park, které obsahují restauraci a atrium. Povolení byla udělena také návštěvnickému centru Apple Park a divadlu Steve Jobs, kde Apple představil iPhone X. Zaměstnanci společnosti Apple obecně nic nenaznačovali, co se týče přecházení, ale od začátku ledna se na platformách sociálních médií, jako je Twitter a Snapchat, objevilo několik zmínek. Jeden zaměstnanec na Twitteru uvedl, že tato středa je posledním dnem, kdy je v sídle společnosti Apple v Infinite Loop.

Zdroj: macrumors.com