Apple velmi dlouho testoval iOS 11.2.5. Po sedmi beta verzích pro vývojáře je aktualizace konečně k dispozici pro všechny uživatele. Opravuje hlavní chybu a přidává nové funkce Siri. V tomto článku si ukážeme vše, co je v této aktualizaci nové.



Oprava ChaiOS Bug 
Nejdůležitějším důvodem, proč byste měli tuto aktualizaci nainstalovat je oprava této hlavní chyby. Ta využívala toho, když vám někdo poslal škodlivý odkaz. Vzhledem k tomu, že toto zneužití pracovalo s funkčností náhledu aplikace Zprávy, byl přetížen procesor a způsobeno selhání vašeho telefonu ještě předtím, než jste měli možnost odstranit zprávu se škodlivým odkazem. Naštěstí v této verzi iOS 11.2.5 byla tato chyba opravena.

Siri vám sdělí aktuální zprávy

Nyní můžete požádat Siri o to, aby vám sdělila nejaktuálnější zprávy. Sdělte příkaz a Siri začne hrát krátké audio podcasty od vydavatelů jako CNN, NPR, Washington Post a další. V současné době je tato funkce k dispozici pouze v USA, Velké Británii a Austrálii. Tuto funkci můžete získat změnou oblasti zařízení na USA. Tato funkce je podobná té, kterou má Asistent Google. Je pravděpodobně jedním z důvodů, proč byl zpožděn HomePod.

Zdroj: www.iphonehacks.com