Společnost Apple zveřejnila několik nabídek na různé pracovní pozice do svého nového Apple Store v Columbii. Nachází se uvnitř historické bývalé knihovny Carnegie. Bude to druhý Apple Store ve Washingtonu.



Společnost Apple zpravidla zveřejňuje seznamy pracovních míst několik měsíců před otevřením, což naznačuje, že návštěvníci čekající na otevření budou muset ještě chvíli počkat. Poprvé byly zveřejněny plány společnosti Apple na obnovu městské knihovny Carnegie v září 2016. V minulém květnu představila společnost Apple plány na rekonstrukci historické budovy.

Konečné schválení a další podrobnosti o Apple Store přišly v červenci, protože dokumentace o pronájmu odhalila, že prostor bude patřit společnosti Apple. Budoucnost knihovny Carnegie byla po nějakou dobu nejistá a to tehdy, když v budově mělo být muzeum v roce 2014. Tyto plány se ale rozpadly. Zatímco Apple říká, že budova je perfektním prostorem pro Apple Store, jiní argumentovali že původně veřejná instituce není vhodná pro podnikání.

Společnost již provozuje jeden Apple Store ve Washingtonu – Apple Georgetown. Apple momentálně dokončuje restaurátorské práce na významných stavbách v Paříži i ve Vídni. V roce 2015 Apple otevřela Apple Store v Upper East Side v bývalé bankovní budově Beaux Arts a v roce 2016 dokončila modernizaci svého Apple Store na adrese Regent Street v Londýně.

https://www.instagram.com/p/BYRyPbXBt7e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_ufi

Zdroj: 9to5mac.com