Společnost Apple dnes poprvé ve Spojených státech a Kanadě přidala do svého on-line obchodu repasované modely 10,5 palcového iPadu Pro. V současné době je k dispozici zhruba 20 konfigurací, z nichž lze vybírat, včetně sítí Wi-Fi a Wi-Fi+Cellular,.



Ceny jsou sníženy zhruba o 15 procent ve srovnání zcela nových modelů. Jak je obvyklé, nabídka je omezená, takže pokud máte zájem, zkuste objednat rychle. Ve Spojených státech se ceny pohybují kolem 549 dolarů za Wi-Fi modely s kapacitou 64 GB, se slevou 100 dolarů. Modely Wi-Fi s paměťovou kapacitou 256 GB a 512 GB stojí 649 dolarů a 849 dolarů. Cena nových modelů je 799 dolarů a 999 dolarů.

Apple říká, že její repasované výrobky jsou důkladně zkontrolovány, testovány, vyčištěny a zabaleny do nové bílé krabice se všemi manuály a příslušenstvím. Apple také nainstaluje novou baterii a nahradí vnější kryt, takže je téměř nemožné rozlišit ho od zbrusu nových iPadů. Všechny repasované modely iPad Pro jsou dodávány se standardní jednoletou zárukou společnosti Apple, která platí ode dne dodání tabletu.

Záruka může být prodloužena až na dva roky od data nákupu pomocí programu AppleCare+ za cenu 99 USD. 10,5 palcový iPad Pro obsahuje čip Apple A10X Fusion a je vybaven 12 megapixelovým zadním fotoaparátem, Touch ID, čtyřmi reproduktory a konektorem s přenosovou rychlostí USB 3.0 a rychlými nabíjecími schopnostmi. Apple inzeruje životnost baterie až 10 hodin na jedno nabití.

Zdroj: macrumors.com