Canary dnes oznámil na CES prodej nové bezpečnostní kamery nazvané Canary View, která je k dispozici za levnější cenu, tedy za 99 dolarů díky odstranění určitých prvků, které byly obsaženy v původní verzi (přes The Verge).



Konkrétně Canary View postrádá technologii „HomeHealth“, která monitoruje teplotu, vlhkost a celkovou kvalitu vzduchu. To je obsaženo v bezpečnostní kameře nazvané Canary All-in-One, která stojí 169 dolarů. Canary View zvládá jinak všechny funkce základních bezpečnostních kamer, včetně kompatibility se zařízením iPhone, zachycení videa 1080p, obousměrné služby Canary Talk, inteligentních upozornění na pohyb a dalších.

Zařízení má širokoúhlý objektiv o úhlopříčce 147 stupňů pro zachycení záznamu a může automaticky přejít na noční vidění, když je ve tmě zaznamenán pohyb. Některé funkce této bezpečnostní kamery – včetně Canary Talk – jsou omezeny na členství v Canary. To stojí 9,99 USD/měsíc a bylo aktualizováno v říjnu loňského roku, kdy společnost začala účtovat poplatky za dříve dostupné funkce pro své bezpečnostní kamery. Kamera Canary View je k dispozici ke koupi dnes na webové stránce společnosti za 99 dolarů.

Zdroj: macrumors.com