iDevices představil několik nových produktů na letošním CES v Las Vegas, z nichž dva byly společně vyvinuty se společností Hubbell. Integrovaná nabíječka EV a regulátor stropního ventilátoru budou mezi prvními produkty, které iDevices plánuje rozvíjet společně s Hubbell.



Nová nabíječka elektrických vozidel umožní uživatelům řídit, sledovat a naplánovat nabíjení vašeho vozidla pomocí aplikace pro iPhone. Společnost iDevices tvrdí, že nabíječka nebude vyžadovat rozbočovač a je kompatibilní se zařízeními iOS a Android, stejně jako s Amazon Alexa a Asistent Google. Regulátor stropního ventilátoru umožňuje uživatelům řídit většinu stropních ventilátorů pomocí Siri, Amazon Alexa nebo Asistent Google. Pomocí aplikace iDevices Connected lze kontrolovat nastavení spotřeby energie a rychlosti ventilátoru.

iDevices představil také světelný spínač s podporou Wi-Fi, který je navržen tak, aby integroval pohodlí hlasových asistentů, jako je Siri. Nahrazuje standardní spínač světel s funkcí inteligentního přepínače, hlasového asistenta, snímače okolního světla a detektoru pohybu. Tyto snímače umožňují uživatelům přijímat vlastní upozornění a automatizovat osvětlení. V loňském roce společnost CES představila podobný spínač na stěnu.

Zdroj: 9to5mac.com