NETGEAR na CES 2018 tento týden oznámil, že jeho monitorovací kamera Arlo Baby bude brzy kompatibilní s platformou Apple HomeKit. Nová verze kamery Arlo Baby se systémem HomeKit bude vydána brzy.



Aktualizace firmwaru automaticky přidá podporu HomeKit stávajícím modelům bez dodatečných nákladů. Podpora HomeKit umožní uživatelům iPhone, iPad a Apple Watch přístup k většině funkcí přístroje Arlo Baby pro inteligentní sledování vašeho dítěte v aplikaci od Apple Domácnost v iOS 10 a watchOS 3 nebo novějších. NETGEAR sdílel seznam některých funkcí, které lze ovládat pomocí aplikace Domácnost nebo Siri:

  • Streamování live videa vašeho dítěte
  • Zvukové zařízení pro rozhovor a poslech vašeho dítěte a dalších lidí v blízkosti kamery
  • Rychlý náhled na poslední fotku pořízenou kamerou Arlo Baby při poslední aktivaci kamery
  • Ovládejte ji hlasem a požádejte Siri, aby vám ukázal živý přenos kamery
  • Vzdálený přístup k živému video/audio kanálu kamery a obousměrné komunikaci, když máte ve svém domě iPad nebo novější Apple TV.

Mnoho z těchto funkcí již dříve vyžadovalo stažení aplikace Arlo společnosti NETGEAR, která zůstane dostupná v App Store. Arlo Baby představuje nahrávání videa s rozlišením 1080p, které se skládá po dobu sedmi dnů, infračerveného nočního vidění, obousměrného zvuku, snímačů kvality okolního vzduchu, přehrávače hudby a zvuku a stmívače nočního osvětlení.

Kamera zašle zařízením Apple v reálném čase upozornění, když je detekován pohyb nebo zvuk, včetně toho, když vaše dítě pláče. Je určen především k připojení adaptéru do zásuvky, ale má také vestavěnou dobíjecí záložní baterii, která vydrží až 6 hodin ve dne a 3 hodiny v noci. Arlo Baby je k zakoupení v podobě zvířat jako je zajíček, kotě nebo štěně. Kamera je dostupná na Amazonu a ve velkých maloobchodních prodejnách za doporučenou cenu 249,99 dolarů ve Spojených státech, ale aktualizace firmwaru HomeKit může chvíli trvat.

Zdroj: macrumors.com