Před několika měsíci navštívil Eddy Cue Duke University, aby se setkal s Duke Technology Scholar. Cue využil příležitosti k diskusi o tom, co lze udělat, aby byly ženám poskytnuty stejné příležitosti v technologických oborech jako mužům.



Také hovořil o jeho práci v Apple a rostoucí rozmanitosti společnosti. Zatímco událost se konala 29. září, stále stojí za pozornost. Diskuze byla plná neoficiálních příběhů o svých 29 letech u společnosti Apple. Cue uvádí, že za těch 29 let měl mnoho různých kariérních cest, protože se snaží vždy vyzkoušet nové věci. Také tvrdí, že jeho pracovní pozice se neustále vyvíjí, protože se chce učit.

Cue také diskutuje o rozmanitosti společnosti Apple a říká, že pokud nejste rozmanitá společnost, budete se muset potýkat s problémy, pokud jde o přinášení produktů mimo Silicon Valley.„Chceme s tím něco udělat a udělat to tak, aby ženy měly stejnou příležitost. Když jsem začal pracovat u Apple, 70 procent našich prodejů bylo v USA, 30 procent mezinárodních. Dnes je tomu naopak. Dnes je největší zemí světa pro prodej iPhonu a iPadu Čína. 

Takže svět je velký a všechny tyto věci můžete dělat po celém světě, což také znamená, že mu potřebujete porozumět, nejen vašemu okolí. Chcete-li být skvělou společností pro celý svět, budete báječně rozmanitá firma. Pokud vše, co vidíte, je pár věcí před vámi, budete mít problém. A vaše produkty nebudou skvělé“, uvedl v diskuzi Cue.

Zdroj: 9to5mac.com