Hulu oznámil, že ve Spojených státech překročil 17 milionů uživatelů. Také odhalil několik nových funkcí, které brzy uvede ve své službě. K dispozici bude nový průvodce živým televizním vysíláním, který uživatelům umožní snadno procházet mezi těmi televizemi, které právě vysílají.



Hulu doufá, že tento průvodce povzbudí více uživatelů ke sledování živé televize, neboť většina uživatelů se rozhodla pro obsah na vyžádání. „Většina využití, dokonce i v naší službě Live TV, je na vyžádání,“ řekl Ben Smith, viceprezident a ředitel Hulu. „54 procent využití je na vyžádání a 46 procent využití jsou živé vysílání. A tyto živá vysílání ovládají převážně dvě věci: zpravodajství a sport. Není to o vizuálně bohatém rozhraní, je to opravdu o rychlosti a užitečnosti a soustředění se na malou sadu věcí, ale fungující opravdu dobře.“, dodal.

Vedle nového průvodce společnost Hulu také provádí změny svého doporučení. Jednou z pozoruhodných změn bude, že uživatelé budou moci trvale odstranit pořad z návrhů pomocí tlačítka „Stop Suggesting“. Navíc Hulu uvádí, že brzy budete moci odstranit položky z Historie sledování. Budete také moci označit obsah za sledovaný, což je užitečné, pokud budete sledovat obsah mimo Hulu. Hulu navíc nabídne uživatelům možnost přizpůsobit si prohlížení zimních olympijských her v průběhu letošního roku.

To znamená, že vám umožní kliknout na ikony pro své oblíbené sporty, abyste si vytvořili panel pouze pro sport, který chcete vidět, spolu s hlavními olympijskými hrami. Zatímco konkrétní informace ještě stále nebyly zveřejněny, Hulu uvádí, že plánuje zavést tyto novinky někdy na jaře.

Zdroj: 9to5mac.com