V dnešní době je být neustále online už téměř nutností. A tak většina lidí vyžaduje být připojena k Wi-Fi všude, kde se nachází. A obzvláště v době sociálních sítí, kdy například ze skvěle stráveného dne chceme zveřejnit nějakou tu fotku.



Pokud chcete sdílet heslo k Wi-Fi s přáteli, už ho nemusíte složitě diktovat. Obzvlášť, když je vaše heslo náročnější, může být diktování poněkud nepříjemné – pokud si ho vůbec pamatujete. Již se ví, že iOS 11 má spousty funkcí, které majitelům iPhonů usnadňují práci. Jedna taková skvělá funkce se týká právě sdílení hesel k Wi-Fi. Pojďme si uvést příklad jak na to.

Jako trvale připojené zařízení si uvedeme iPad a nové zařízení iPhone. Na novém iPhonu si otevřete pole pro zadání hesla k Wi-Fi. Přeneste iPad do blízkosti iPhone. Ve chvíli, kdy tak učiníte vám iPad zobrazí vyskakovací kartu, která uvadí, že se iPhone pokouší připojit k síti. Pak už stačí jediným klepnutím na tlačítko odeslat heslo Wi-Fi do telefonu. Za malou chvíli bude pole heslo v iPhone vyplněno a bude okamžitě připojeno k síti. Mějte na paměti, že obě zařízení musí mít nainstalovaný iOS 11.

Zdroj: 9to5mac.com