Po uzavření loni v červenci kvůli rozsáhlému rozšíření a rekonstrukci bude Apple Store v Kentu v Anglii znovu otevřen 24. března. Zatímco internetová stránka nebyla dosud aktualizována, Joe White si všiml nového nápisu zveřejněného na dočasných stavebních stěnách, kde je uveden velký den znovuotevření.



Stěny byly předtím prázdné během celého procesu rekonstrukce. V mezidobí byli zákazníci přesměrováni do blízkého obchodu v Bromley. Bluewater je oblíbená nákupní destinace pro obyvatele Kentu. Od roku 2015 byly starší Apple Store a ty, které byly otevřeny před rokem 2011, rychle nahrazeny rozšířenými modernizovanými Apple Store. Vzhledem k tomu můžeme předpokládat, že Apple Trafford Center, které se otevřelo v Manchesteru jen několik měsíců po Bluewater by mohlo také brzy provádět rekonstrukci.

Od uzavření před více než 7 měsíci zákazníci pravidelně žádali zveřejnění vyjádření, kdy bude obchod znovu otevřen. Až donedávna byl nejpřesnější časový odhad, který byl poskytnut „jaro“. Podle firmy White společnost Apple převzala stávající prodejnu přímo u svého předcházejícího obchodního domu v Bluewateru, která přinese Apple Store o 30-40% větší než předtím. V letošním roce společnost Apple uzavřela několik podobných Apple Store v Tennessee, Texasu a Washingtonu kvůli podobné rekonstrukci. Například Apple Shibuya v Japonsku je od minulého listopadu uzavřena.

Zdroj: 9to5mac.com