Apple tento týden nabízí časově omezenou slevu na svou sestavu sluchátek Beats ve Spojených státech, přičemž snížil cenu sluchátek BeatsX, sluchátka Powerbeats3 Wireless a Beats Solo3.



Apple nabízel tyto slevy již několikrát v minulosti. BeatsX sluchátka jsou k dispozici již za 119,95 dolarů (původní cena 149,95 dolarů). Sleva se vztahuje na všechny barevné varianty.

Sluchátka Powerbeats3, určená pro použití při tréninku, jsou k dispozici za 159,95 dolarů, (běžná cena 199,95 dolarů).

Beats Solo3 jsou k dispozici za 239,95 dolarů, ( běžná cena 299,95 dolarů).

BeatsX, Powerbeats 3 a Beats Solo3 Wireless obsahují W1 čip podobný AirPods, což znamená, že můžete snadno přepínat připojení mezi různými zařízeními Mac a iOS. Všechny tři příslušenství jsou také bezdrátové a připojují se k vašim zařízením přes Bluetooth, takže pracují s telefony iPhone, které nemají konektor pro sluchátka. Zatímco Apple ceny jsou velmi lákavé, tyto sluchátka a jsou také často nabízeny s výraznou slevou třetími maloobchodníky.

B&H Photo má například některé modely Beats Solo3 Wireless k dispozici za 219,99 dolarů, což je levnější o 60 dolarů. Sleva tedy překoná tu od společnosti Apple. Ne všechny barvy jsou ale zahrnuty. Dále Best Buy nabízí tento týden BeatsX za 99,99 dolarů, což je cena, která také překonává slevu společnosti Apple.

Zdroj: macrumors.com