Grovemade dnes oznámila své nejnovější příslušenství pro Apple, stojan na HomePod. Nové ručně vyrobené stojany nabízejí čistý, minimální estetický vzhled, který chrání váš HomePod a zabraňuje poškození reproduktorů.



Zatímco Pad&Quill byl první na trhu s příslušenstvím k HomePodu, který zabránil tomu, aby zanechal bílé kroužky na vašem stolu nebo jiných dřevěných plochách, Grovemade chtěl jít ještě dál. „Problém můžete vyřešit snadno. Například použít nějakou vlněnou plstěnou látku, ale nebylo by to správné, navíc by to vypadalo ošklivě. Nechtěli jsme jen ochránit stůl, chtěli jsme udělat HomePod lepší.“

Grovemade nabízí stojan k HomePodu ve světlé a tmavé korkové variantě za 20 dolarů, javorové nebo ořechové dřevo za 29 dolarů a černý nebo stříbrný hliníkový model za 49 dolarů. Všechny varianty mají na spodní straně patku, která chrání jakýkoli povrch, na který byste mohli položit svůj HomePod. Zatímco stojan HomePod je k dispozici na objednávku, Grovemade v současné době odhaduje 2-4týdenní doručení.

Zdroj: 9to5mac.com