Aplikace WhatsApp pro systém iOS byla aktualizována tak, aby podporovala přehrávání videí Instagram a Facebook, podle nejnovějších poznámek. Videa YouTube jsou již nějakou dobu v aplikaci WhatsApp, která také nabízí režim Picture-in-Picture pro pokračování sledování při přepínání mezi vláknami chatu.



Nový protokol WhatsApp pro verzi 2.18.51 naznačuje podporu pro videa Facebook a Instagram a funkce se stále rozšiřuje. Dále funkce správce skupiny byly také vylepšeny v nejnovější verzi aplikace, takže administrátoři skupiny mohou nyní odvolat administrátorská práva ostatních účastníků. Chcete-li správce odstranit, vyberte uživatele v části „Informace o skupině“ a vyberte možnost „Odebrat správce“. Kromě toho mohou administrátoři skupiny nyní vybrat, kdo může změnit název, ikonu a popis skupiny.

Tyto možnosti lze nalézt také v části Informace o skupině v Nastavení skupiny. Na nedávné konferenci vývojářů F8 generální ředitel Mark Zuckerberg odhalil, že WhatsApp brzy podpoří skupinové videohovory, ačkoli neoznámil přesný čas, kdy by to mělo být. Platforma pro zasílání zpráv je také nastavena tak, aby podporovala samolepky, včetně těch třetích stran, které vypracovali vývojáři.

Zdroj: macrumors.com