Společnost Apple dodala do svého on-line obchodu poprvé ve Spojených státech a v Kanadě nově repasované modely iMac Pro. Na výběr je z 8-jádrových, 10-jádrových a 18jádrových konfigurací s různými možnostmi pro paměť a grafiku.



Modely seženete v USA za cenu od 4 249 dolarů do 8 159 dolarů, což je levnější o 15 procent. Všechny repasované varianty jsou v současné době k dispozici s dodáním do dalšího dne. Základní model iMac Pro s procesorem Intel Xeon W s kapacitou 3,2 GHz, 32GB pamětí ECC DDR4, 1TB SSD úložiště a grafickou kartou Radeon Pro Vega 56 je k dispozici například za 4 249 dolarů ve srovnání s běžnou cenou, která je 4 999 dolarů. Společnost Apple vydala v prosinci 2017 iMac Pro jako výkonnou, špičkovou pracovní stanici určenou pro profesionální uživatele s náročnými pracovními postupy, jako je pokročilá editace videa a grafiky a tvorba obsahu virtuální reality. Benchmarking ukázal, že je to zdaleka nejrychlejší Mac vůbec.

Apple říká, že všechny repasované modely iMac Pro jsou důkladně prohlédnuty, testovány, vyčištěny a přebaleny v nové krabici a se všemi manuály a příslušenstvím, včetně klávesnice a magické myši. Repasované výrobky společnosti Apple jsou obecně nerozlišitelné od zcela nových. Jakýkoli repasovaný model iMac Pro je dodáván se standardní jednoletou zárukou Apple platnou v den dodání počítače. Záruka může být prodloužena až na tři roky od data původního nákupu s AppleCare+, který stojí 169 dolarů ve Spojených státech, ale tento plán není k dispozici v Kanadě.

Zdroj: macrumors.com