Poslední dobou se internet jen hemží úniky týkající se nadcházejícího iPhonu SE 2. Pravděpodobně ještě nikdy za dobu co se zajímám o Apple však nenastala situace podobného typu. Úniky z různých zdrojů jsou totiž naprosto odlišné a přesto jsou všechny důvěryhodné.



Podle nejnovějších informací japonského serveru Mac Otakara, která ve svém článku cituje čínské výrobce příslušenství, pravděpodobně výroba iPhonu SE 2 ani nezačala. A co je ještě více zarážející je fakt, že ani samotný Apple není 100% rozhodnutý, které řešení zvolí. Ven se totiž dostalo hned několik různých prototypů, což by vysvětlovalo důvěryhodné informace o různých designech.

Ve zprávě samotné se zmiňuje, že alespoň jeden z těchto designů nabízí bezrámečkový displej s výřezem na horní straně jako u iPhonu X. Ostatní prototypy však nabízí stejný design, jako současný iPhone SE, jen s tím rozdílem, že záda jsou skleněná pro umožnění bezdrátového nabíjení. Vše by tak jen potvrzovalo včerejší tvrzení o příchodu iPhonu SE v září. Celý článek si můžete přečíst zde.

Zdroj: macrumors.com