Přesně 4.6.2018 v 19.00 hodin se bude konat vývojářská konference WWDC18, kde budou představeny nové systémy iOS, macOS, watchOS, tvOS, ale také se můžeme dočkat nového hardwaru v podobě iPadů a počítačů Mac. Pokud jde o iPhone, tak ten můžeme očekávat spíše v září letošního roku. Ovšem objevilo se pár poznatků o možném představení i iPhonu SE 2. Nechme se tedy překvapit.



Apple dnes oficiálně zveřejnil, že celou Apple Keynote bude streamovat přes internetovou stránku, kterou pro přehrávání živého videa musíte otevřít v internetovém prohlížeči Safari a to buď na počítačích Mac, Windows, iOS zařízeních a nebo ve speciální aplikaci pro Apple TV.

Událost do svého Apple kalendáře si snadno přidáte buď prostřednictvím systému iOS (otevřete v prohlížeči Safari), nebo na počítači Mac, kde otevřete stažený soubor, odkaz zde.

Letošní rok máme pro vás připraveného něco speciálního, takže se můžete těšit na 4.6.2018. Celou prezentaci budeme samozřejmě sledovat a okamžitě vás informovat o veškerých představených novinkách.