Hulu dnes oznámil zahájení televizního průvodce, který je navržen tak, aby umožnil svým předplatitelům živé televizní služby přístup k dynamickému seznamu televizních programů, které jsou v současné době k dispozici.



Hulu poprvé představil průvodce Live TV na webu jako zkušební projekt na jaře a sliboval, že v lednu bude opět přepracováno rozhraní Live TV. Od dnešního rána se nový průvodce Hulu objeví ve čtvrté a páté generaci Apple TV, Xbox One, Amazon Fire TV a Nintendo Switch. Na těchto přístrojích mohou předplatitelé Hulu Live TV okamžitě přistupovat k živému televiznímu vysílání pomocí nové ikony, která se nachází napravo od ikony domovské stránky. Výběrem této ikony pustíte svůj poslední sledovaný kanál.

Během sledování živého programu mohou uživatelé získat přístup ke zdokonalenému průvodci s podrobnostmi o tom, co v současné době běží a co bude následovat. Uživatelé si mohou přizpůsobit vzhled průvodce tím, že zvolí třídění Všechny kanály nebo Nedávné kanály, které zobrazují posledních 10 sledovaných kanálů. Pomocí průvodce mohou uživatelé nahrávat jakékoliv vysílání nebo nadcházející program, nebo spustit program od začátku, pokud je k dispozici pro záznam DVR. Hulu uvádí, že tyto novinky se v blízké budoucnosti rozvinou na další zařízení.

 

Zdroj: macrumors.com