Čas od času se na internetu objeví zajímavé koncepty zejména iPhonů. O všech vás zde na Apple Novinkách pravidelně informujeme. Dnes se na YouTube kanálu ConceptsiPhone objevila také povedená vizualizace futuristického iPadu.



Ačkoliv jsme od něčeho takového ještě skutečně daleko, co nám zakazuje snít? Zařízení v konceptu je vlastně podle popisku autora kombinací iPadu, MacBooku Pro a iMacu. V samotném „iPadu“ totiž funguje místo operačního systému iOS jakási upravená verze operačního systému macOS. Toto futuristické zařízení zaujme především svou možností skládání a díky tomu svou skladností. Zařízení tak během chvíle proměníte z notebooku do tabletu a zase naopak.

Ačkoliv jsme od technologické realizace něčeho takového ještě stále daleko, musíme vám připomenout, že s největší pravděpodobností již příští měsíc Apple představí své nové iPady, přičemž jedním z nich by měla být i bezrámečková vlajková loď. Ta se tak alespoň trochu přiblíží futuristické vizi tohoto iPadu. Na celé video se můžete podívat níže.

https://www.youtube.com/watch?v=9u5LONFuBbc&feature=youtu.be