Již nějakou dobu je u Applu tradice, že jablečná společnost do svých pozvánek na velké konference vkládá mnoho detailů, které však skrývají odpovědi na některé naše otázky a dosti často tak již s předstihem potvrzují některé naše spekulace o nadcházejících zařízeních nebo systémech. Co Apple skryl do letošní WWDC18 pozvánky?



To prozkoumali redaktoři serveru Apple Wand. Všechno vydedukovali přitom jen a pouze z banneru, který Apple veřejně poskytl. Banner mimo jiné obsahuje 3D ikonu baterie. Specialisté ze serveru Apple Wand se domnívají, že by to mohlo znamenat obrovské změny co se týče akumulátorů a zejména pak jejich výdrže na jedno nabití v přenosných zařízeních.

Další zajímavou věcí je ikona App Storu. Svůj obchod s aplikacemi Apple aktualizoval již minulý rok a tak se nám bude jen velice těžko odhadovat, co nového by Apple mohl přinést letos. Ikona však může mít také nějakou souvislost s AR platformou. Bublina potom s největší pravděpodobností zastupuje hry. Přecijen, bubliny byly dříve ikonou Game Centra. Bude tak zajímavé, co nového Apple umožní vývojářům her. Dalším prvkem je naprosto čistě textová bublina s třemi tečkami. Ta s naprostou jistotou indikuje iMessage.

Na banneru také najdeme Apple Watch, což znamená pravděpodobně jen to, že se dočkáme další verze watchOS, na kraji banneru se také nachází 3D ikona AR loga, tohle by mohlo znamenat, že se Apple bude soustředit na vylepšené 3D mapování okolí pomocí rozšířené reality. Tajemná kostka s šipkami okolo by pak mohla znamenat vylepšené strojové učení, které je už nyní v systému iOS (především ve Face ID) na velmi vysoké úrovni.

To, co si pro nás Apple opravdu připravil se však dozvíme skutečně až na WWDC, která se koná již 4.6.2018 v 19:00 našeho času. A my budeme přitom. Máme pro vás připravený živý přenos od nás ze studia, živý přepis a mnoho dalšího! Nezapomeňte nás tedy sledovat, aby vám nic neuteklo!

Zdroj: www.medium.com