Za posledních několik měsíců se na internetu vyrojilo neskutečné množství úniků a spekulací ohledně nadcházejícího levného iPhonu. Nyní už se dá se skoro stoprocentní jistotou říci, že se drobečka na konferenci WWDC příští měsíc rozhodně dočkáme. Jak bude ale vypadat ještě stále nikdo stoprocentně neví. Dnes vám přinášíme návrh od Steva Hemmerstoffera, který si říká OnLeaks.



Ačkoliv jsme v několika minulých týdnech slýchali podobné informace a to, že nový iPhone SE dostane skleněná záda, která umožní bezdrátové nabíjení, stejný – rámečkový – displej, a jen mírně vylepšené specifikace, Stevův návrh s aktuálními úniky rozporuje snad úplně ve všem. Zajímavým je fakt, že zrovna Steve je celkem důvěryhodným zdrojem co se týče úniků nadcházejících telefonů. Většinou využije možnosti a promění koncepty do 3D renderů. A to udělal i tentorkát.

Zařízení na renderech je však zařízení s bezráměčkovým designem a výřezem na horní straně, bez home buttonu a dokonce ani záda nejsou kovová tak, jak se předpokládá. Telefon disponuje 12 MP fotoaparátem, Apple A10 procesorem, 2 GB operační paměti, 1700 mAh baterie a 32 nebo 128 GB úložiště. Bohužel se tomuto konceptu moc věřit nedá a měli byste ho tak brát opravdu spíše jako koncept, než předpověď možného designu nového levného iPhonu.

Zdroj: concept-phones.com