Grafický designér Álvaro Pabesio sdílí svou vizi o aktualizované, zdokonalené aplikaci Apple Music a je to impozantní pohled na vylepšení a změny, které by Apple mohl udělat, aby udělal tuto aplikaci hezčí a příjemnější.



Nezapomeňte ovšem, že je to pouze koncept a v žádném případě nenaznačuje ani nepotvrzuje to, co uvidíme v iOS 12 v letošním roce. V knihovně aplikace Apple Music se objevují nové denní návrhy pro playlisty, umělce a osobní mixy, které by se vám mohly líbit.

Pabesio zcela doplnil sekci „Pro vás“ tím, že zavedl funkce z této karty do jiných částí aplikace, takže druhá sekce se nyní nazývá Procházet. Zde můžete provádět obvyklé vyhledávání interpretů a alb a najít nejnovější skladby, ale Pabesio přidal i několik detailů, aby skutečně rozšířil prohlížení v aplikaci Apple Music. Další informace se nyní zobrazí na obrazovce najednou a také umisťuje vaše osobní mixy na tuto stránku.

V Apple Music, můžete nyní poskytnout ještě podrobnější zpětnou vazbu podle nálady tím, že ji doplníte, například „Jsem [šťastná] „. Pabesio popisuje, že v závislosti na vaší reakci Apple Music vezme v úvahu hudbu ve vaší knihovně, podle nálady, kterou jste si vybrali, a podle ní, pak získáte až 5 hodin hudby.  Když otevřete kartu „Sociální“, zobrazí se podobný panel, jako je ten, který se nachází v knihovně, a obsahuje statistiky, přátele, žebříčky a další.

Stránka každého uživatele nyní zobrazuje počty přehraných písní, pořadí a když navštívíte někoho, poskytne vám graf porovnávání hudebního vkusu podobný hudební sociální síti Last.fm. Pod tím, profily Apple Music nyní zobrazují individuálně přehrávané skladby namísto zobrazení nejnovějších alb nebo seznamů skladeb, které uživatel poslouchal.

Tento koncept aplikace Apple Music od Pabesia je zajímavým pohledem na funkce, které by Apple mohl zahrnout do této aplikace a na jeho stránce se můžete podívat ještě na mnohem více. Na to, jaké změny ale doopravdy přijdou si budeme muset ještě chvíli počkat.

Zdroj: macrumors.com