Jeden z nejznámějších leakerů přinášejících dlouhé roky téměř stoprocentní informace o nadcházejících produktech. To je Ming-Chi Kuo. Jestliže se v Apple světě již nějakou dobu pohybujete, není možnost, že tohoto člověka neznáte. A přesně tento člověk odešel z KGI Securities, společnosti, prostřednictvím které zveřejňoval své předpoklady. Společnost opustil minulý pátek.



Kuo je jednoduše nejznámější analytik, kterého firma měla. Dříve pracoval ve společnosti Digitimes a nyní to vypadá, že od informování ve světě Apple jednoduše ustupuje. I přesto, že o něm víme jen velmi málo, je zřejmé, že jeho informace byly vždy jedněmi z nejdůležitějších informací týkajících se nadcházejících produktů společnosti Apple. Kuo byl schopen získat informace díky zdrojům z dodavatelských řetězců.

Jeho poslední známou předpovědí bylo předpokládané představení 6,1″ iPhonu s LCD displejem, taktéž nedávno předpověděl, že Apple na podzim redesignuje své Apple Watch a dostanou tak o 15% větší displej. Ačkoliv Kuo nebyl stoprocentě přesným zdrojem, stále se jednalo o pravděpodoběn nejpřesnější zdroj informací o nadcházejících produktech. Tomu je ale teď konec. Z jakého důvodu? To nikdo neví. Buď došlo ke znemožnění úniků díky nedávnému zpřísnění bezpečnostních pravidel uvnitř továren, ale stejně tak se mohlo stát, že je Kuo prostě jen unaven ze stále stejného tématu a chce se soustředit jiným směrem.

 

Zdroj: 9to5mac.com