Apple Watch jsou často označovány za nejvíce osobní zařízení, které kdy Apple představil. Není tomu tak jen díky možnosti vybírat z obrovského množství řemínků, ale také díky možnosti přizpůsobit si ciferníky Apple Watch přesně podle vás.



Je hned několik možností, jak si můžete přizpůsobit ciferníky vašich Apple Watch. Nyní se zaměříme na to, jak si ciferníky přizpůsobit na vašem iPhonu.

Nejdříve přejděte do aplikace Watch na vašem iPhonu. Hned nahoře uvidíte několik ciferníků, které máte právě nahrané ve vašich Apple Watch. Vyberte si, který chcete modifikovat a jednoduše na něj tapněte. Zde se dostanete k široké škále možností přizpůsobení od barev, detailů až po komplikace (zkratky aplikací).

Toho samého však můžete docílit i na vašich Apple Watch. Jednoduše zatlačte na aktuálně používaný ciferník a dostanete se do výběru ciferníků, které máte právě nahrané na Apple Watch. Vyberte ciferník, který chcete přizpůsobit a následně tapněte na „Upravit“. Pokud chcete ciferník odstranit, jednoduše na něm potáhněte směrem nahoru a zvolte „Odstranit“.

Pro přizpůsobení si nyní můžete vybrat oblast. To uděláte jednoduše – prostě na ní tapnete. Jednotlivé části, které lze upravovat jsou ve skupinách, mezi nimi se můžete přepínat pohybem doleva a doprava. Indikují vám to tečky nahoře. Upravovat vlastnosti, například barvy nebo zobrazované komplikace můžete digitální korunkou.

Zdroj: 9to5mac.com