Nejnovější propagační akce služby Apple Pay vám poskytne bezplatné doručení potravin v obchodech s Instacart, pokud používáte aplikaci Peněženka a uskutečníte nákup v aplikaci do 11:59 hodin, 23. května.



Neexistuje žádný konkrétní propagační kód, takže pokud splníte tyto požadavky, sleva by se měla automaticky objevit během procesu platby v Instacartu. Bezplatné doručení bude nadále záviset na dostupnosti v určitých oblastech a poplatky za služby a daně budou záviset na vaši objednávce. Poplatky za doručení mohou být také ovlivněny „Busy Pricing“, což je dodatečný poplatek během nejrušnějších částí dne. Tato akce vyžaduje členství v Instacart Express, což je služba, která stojí 14,99 dolarů za měsíc nebo 149 dolarů za rok.

Tento promoční týden upozorňuje na obchody s potravinami, kde můžete provádět platby pomocí služby Apple Pay: Trader Joe, Giant, Smart&Final, SuperValu, Food Lion a Winn-Dixie. Instacart je oblíbená aplikace propagující službu Apple Pay, předtím byla představována prostřednictvím podobných nabídek v lednu a únoru. Posledních pár propagačních akcí nabízejí od květin v aplikaci 1-800-Flowers na Den matek, přes nábytek Hayneedle až po hranolky z McDonald’s.

Zdroj: macrumors.com