Možná jste si všimli, že váš iPhone zobrazuje v stavovém řádku animaci při každém vstupu na internet nebo při provádění funkcí v konkrétních aplikacích. Tento rotační symbol, který se běžně označuje jako indikátor aktivity, vám umožňuje zjistit, že vaše zařízení aktivně něco dělá.



Běžně se indikátoru aktivity nedostává příliš velké pozornosti, ale nová volná verze tweaku nazvaná KITTLoader mu dává zcela nový vzhled a dojem. KITTLoader byl vytvořena vývojářem LonestarX a nahrazuje tradiční symbol něčím, co vypadá jako ping-pongový míč, který skáče tam a zpět. Jakmile je KITTLoader nainstalován, přidá panel s předvolbami do aplikace Nastavení, kde můžete nakonfigurovat řadu možností. Můžete například vybrat vlastní barvu pro symbol, nakonfigurovat velikost animace nebo velikost okraje pro animaci a mnoho dalšího.

Tento tweak dokonce obsahuje praktické tlačítko Obnovit nastavení v dolní části panelu předvoleb pro obnovení továrního nastavení, kdykoli budete chtít začít znovu. KITTLoader je především pouze estetickým vylepšením, které může na první pohled učinit z vašeho ukazatele aktivity zábavnější animaci. Pokud byste chtěli vyzkoušet KITTLoader, můžete si jej zdarma stáhnout z úložiště Cydia. Vylepšení funguje se všemi zařízeními obsahující jailbreak se systémem iOS 8, 9, 10 a 11.

Zdroj: idownloadblog.com