Neupoutáte dostatek pozornosti, když vytáhnete váš iPad ve vašem místním Starbucks, abyste na něm pracovali a u toho třeba popíjeli vaši oblíbenou kávu? To se určitě změní, pokud investujete do nejnovějšího příslušenství společnosti Rymek.



Navržena pro replikaci Vintage vzhledu psacího stroje, tato klávesnice se může pochlubit mechanickými přepínači pro každou klávesu, které jsou vysoce citlivé a poskytuje ostrý zvuk, který okamžitě evokuje kouřové kanceláře roku 1950. Existuje však několik moderních prvků, které klávesnice obsahuje. Na rozdíl od většiny mechanických klávesnic, tato nabízí podsvícené klávesy s vlastním ovládáním jasu. Samotný iPad se vejde do „zásobníku papíru“ v horní části zařízení, který podporuje váš iPad, iPod nebo iPhone.

Bude se líbit všem? Téměř určitě ne. Ale zaručuji, že je pár lidí, kteří by tuto klávesnici rozhodě ocenili. Rymek ještě neohlásil cenu nové klávesnice. Přesto, pokud máte zájem o získání jedné, jakmile se spustí prodej v červnu, můžete se vydat na webovou stránku společnosti, kde zájemci, kteří vytvoří předobjednávku získají slevu 40% z doporučené maloobchodní ceny, což je rozhodně výhodné.

Zdroj: cultofmac.com