Pokud jste se již někdy zajímali o ceny mobilních operátorů, pravděpodobně už jste narazili na extrémně nízké ceny tarifů právě v sousedním Polsku. Na obzoru se tam však objevil nový virtuální operátor – A2mobile. A jeho ceny jsou více než lákavé.



Operátor nabízí tzv. balíčky. Můžete si tak koupit balíček pro volání, posílání zpráv, a balíček pro surfování na internetu. Operátor taktéž nabízí nevyčerpatelný balíček (neomezený). Každý z balíčků přitom vyjde na 9,90 zlotých, což vyjde zhruba na 60 korun. Pokud se však rozhodnete pro všechny balíčky současně, vyjdou vás jen na necelých 20 zlotých, tedy 120 Kč.

V nevyčerpatelném balíčku sice dostanete internet napořád, nicméně stále pro vás bude platit rychlostní omezení. Do 5 GB dat surfujete bez omezení rychlosti, do 10 GB dat poté rychlostí maximálně 3 mpbs, od 10 do 15 GB se poté budete muset spokojit s 1 megabitem za sekundu a jakile prosurfujete 15 GB, operátor vám rychlost zpomalí na 512 kbps. Internet vám tedy nevypne, tak jak je to zvykem u českých operátorů. Co se týče pokrytí operátora, LTE sítí je pokryto 99% Polska.