Nedávno se na YouTube objevila kauza YouTubera Linus Tech Tips, který si stěžoval na to, že mu Apple odmítl opravit rozbité sklo a vnitřní komponenty, které si vlastní vinou poškodil. Nyní je zde další podobné video, tentokrát je v tom však autor videa skutečně nevině.



iMac Pro narozdíl od ostatních dřívějších iMaců nabízí možnost přímého dokoupení VESA adaptéru a díky tomu možnost přimontování na kompatibilní stojany nebo třeba na zeď. Tedy… pokud to funguje. U dřívějších iMaců jste si museli hned při koupi vybrat, zda chcete iMac s klasickým stojanem, nebo s VESA adaptérem. Nové řešení má však značný problém. A problémem jsou zejména opravdu nekvalitní šroubky a neprofesionální přístup společnosti Apple, který celý problém ještě mnohem zhoršil – iMac zničil ještě více a zákazníka nechal čekat mnohem déle, než bylo původně slíbeno.

Jsou to věci, které byste od zařízení za 5000 dolarů nečekali. A o to více naštvou, pokud se vám stanou hned dvakrát za sebou, stejně jako zmíněnému YouTuberovi. Ten se proto rozhodl o celém incidentu natočit video. Na to se můžete podívat níže.